Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Rosenkvarts


Rosenkvarts ansiktsrulle er laget av 100% rosenkvarts, og er perfekt til ansiktsmassasje. Å massere ansiktet med en rosenkvartsrulle virker stimulerende på blodsirkulasjonen noe som gir ansiktet en frisk, sunn glød. Rullen er kald og virker herlig beroligende og kjølende på huden. Den kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og glatte stenen masserer effektivt inn krem og serum i huden.
 

Rosenkvarts

per side
 • Rosekvarts - Rose Quartz Roller
  -31%
  Rosekvarts - Rose Quartz Roller

  ROSENKVARTS

  Rose Quartz Roller

  Nydelig ansiktsrulle av 100% rosenkvarts. Å massere ansiktet med en rosenkvartsrulle kan virke stimulerende på blodsirkulasjonen noe som gir ansiktet en frisk, sunn glød. Rullen er kald og virker herlig beroligende og kjølende på huden. Den kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og glatte stenen masserer effektivt inn krem og serum i huden.

  kr 269,00

  kr 185,00

  Les mer
 • Jade Roller - Rosenkvarts
  -25%
  Jade Roller - Rosenkvarts

  ROSENKVARTS

  Jade Roller

  Jade Roller fra Rosenkvarts virker stimulerende på blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn og frisk glød! Rullen kjøler ned og beroliger huden, kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og glatte stenen masserer effektivt inn krem og serum i huden.

  kr 269,00

  kr 201,75

  Les mer
 • Jade Roller + Crystal Clear Sheet Mask
  -25%
  Jade Roller + Crystal Clear Sheet Mask

  ROSENKVARTS

  Jade Roller + Crystal Clear Sheet Mask

  Gi ansiktet ditt kjærligheten og pleien den trenger med dette smarte pakketilbudet. Jade Roller fra Rosenkvarts virker stimulerende på blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn og frisk glød! Rullen kjøler ned og beroliger huden, kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og glatte stenen masserer effektivt inn krem og serum i huden. MaskerAide Crystal Clear gir glød og virker rensende. Å ta vare på seg selv er superviktig og ekte krystaller sies å ha en helende effekt. Disse minimaskene fra MaskerAide kan du legge direkte på steder der du har pigmenteringer, gusten hud eller ujevnheter og de vil sørge for å lysne og jevne ut dette hudpartiet.

  kr 338,00

  kr 253,50

  Les mer
 • Jade Gua Sha - Rosenkvarts
  -25%
  Jade Gua Sha - Rosenkvarts

  ROSENKVARTS

  Jade Gua Sha

  Jade Gua Sha fra Rosenkvarts er et gammelt skjønnhetsrituale med opprinnelse fra Kina. Massasjen stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn glød. Gua Sha massasje kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen, og den glatte stenen masserer effektivt olje og serum inn i huden.

  kr 199,00

  kr 149,25

  Les mer
 • Rose Quartz Gua Sha - Rosenkvarts
  -25%
  Rose Quartz Gua Sha - Rosenkvarts

  ROSENKVARTS

  Rose Quartz Gua Sha

  Rose Quartz Gua Sha fra Rosenkvarts er et gammelt skjønnhetsrituale med opprinnelse fra Kina. Massasjen stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn glød. Gua Sha massasje kan redusere hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen, og den glatte stenen masserer effektivt olje og serum inn i huden.

  kr 199,00

  kr 149,25

  Utsolgt

  Les mer
per side