Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Rubis

Sveits-baserte Rubis er en av verdens fremste produsenter av kvalitetspinsetter og annet pleieutstyr som sakser og negleklippere.

De er også ledende innen produksjon av utstyr til medisinsk industri, elektronikkindustrien samt den kjente sveitsiske klokkeindustrien. Kunnskapen om presisjon som er nødvendig i disse bransjene, benyttes nå til å produsere utstyr til kosmetikkindustrien: pinsetter, sakser og negleklippere. Det er med bakgrunn i dette presisjonsarbeidet at Rubis utviklet verdens beste pinsetter og sakser til hverdagsbruk. Rubis står for ypperste kvalitet. Det er ingen kompromiss på valg av materialer eller arbeidsmetoder. I kundebasen deres finner du kjente merkevarer som Siemens, Nec og HP.

Rubis

per side
 • Punktpinsett fra Rubis - Pointer Pink - Punktpinsett
  Punktpinsett fra Rubis - Pointer Pink - Punktpinsett

  RUBIS

  Pointer Pink - Punktpinsett

  Pointer Pink - Punktpinsett fra Rubis har en spiss tupp og er spesielt utviklet for fjerning av inngrodde hår, flis eller lignende. Kvalitetspinsetten er komfortabel og presis å bruke, og gjør fjerningen av fremmedlegemer enkel. 100% sveitsisk produksjon, av kirurgisk og antimagnetisk stål.

  kr 389,00
  Les mer
 • Vippeserum / brynsserum fra Rubis - Eyelash- & Brow Anti-Aging Serum - 10ml
  -40%
  Vippeserum / brynsserum fra Rubis - Eyelash- & Brow Anti-Aging Serum - 10ml

  RUBIS

  Eyelash- & Brow Anti-Aging Serum - 10ml

  Eyelash- & Brow Anti-Aging Serum fra Rubis er et helt nytt anti-aldrende øyevippe- og øyenbrynsserum. Med sitt høye innhold av panthenol og biotinoyl GHK, har produktets unike sammensetning vist seg å stimulere til økt vekst, tykkelse og lengde på øyevippene, mens innholdet av hyaluronsyre og planteproteiner bidrar til å motvirke den naturlige aldringsprosessen som bidrar til at brynene ofte blir tynnere med årene.

  kr 1 499,00

  kr 899,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Pinsett - Rubis Classic Heart - Stål / steel
  Pinsett - Rubis Classic Heart - Stål / steel

  RUBIS

  Rubis Classic Heart - Stål

  Rubis Classic pinsett med skrå tupp er sveitsiske Rubis sin bestselger. Kvalitetspinsetten har en skrånet/avrundet tupp, og de to bladene griper godt om hårene slik at nappingen blir svært enkel. Rubispinsetter er pinsetter du kan ha hele livet om du behandler dem godt. Rubis Classic produseres av kirurgisk og antimagnetisk stål - et meget holdbart materiale.

  kr 399,00

  Utsolgt

  Les mer
per side