Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Scalpure

Scalpure, som ble lansert i 2011, er et merke som mer enn de fleste andre har fokus på naturlige, organiske og miljøvennlige produkter. Produktene inneholder alle ingredienser som stimulerer til hårvekst, styker håret, tilfører fuktighet, hjelper med hodebunssplager og tilfører glans og volum til håret ditt. 

Scalpure er klar over at kosmetiske produkter må møte forbrukernes høye krav, og legger derfor stor vekt på å beskytte forbruker og miljø. Observasjon av juridiske krav og EU-regelverk sikrer at miljø og lover for kosmetikk alltid blir overholdt. De naturlige urtene som brukes (ekstrakter, oljer, urter og vann) er italienske eller europeiske, og er sertifisert fra Organic Agriculture, ICEA og ECO-CERT.

Produkter og ingredienser er ikke testet på dyr, og dette kontrolleres gjennom leverandørers innkjøpsregler og leverandøroppfølging

Ingen av produktene fra Scalpure inneholder skadelige mineral oljer, syntetiske parfymestoffer, parabener, SLS/SLES, silikon, sprøytemidler og PEG. 

Kartonger og esker har symbolet for resirkulering. Disse symbolene er ment for å styrke det offentliges bevissthet om at emballasjen skal resirkuleres og kildesorteres. Leverandørene har innarbeidet initiativ om å redusere, gjenbruke og resirkulere i sin produksjonsprosess. De jobber kontinuerlig med miljøvern og deltar i lokale resirkuleringsprogrammer. 
Scalpure-produktene lages med lavt energiforbruk, og en del av denne prosessen gjøres ved hjelp av dampkjeler uten avfall. Å bruke bærekraftige og fornybare energikilder som solenergi, vindkraft , vannkraft og geotermisk energi er essensielt i produksjonen av Scalpure-produkter.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.