Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

TheBalm

theBalm – bloggernes favoritt! Det 50-talls-inspirerte sminke-merket oser «girl power» og tiltrekker seg jenter i alle aldre. Du vil garantert føle at du bærer med deg et lite stykke «San Fran» i vesken! theBalm ble nemlig grunnlagt i 2003 i San Francisco. Produktene selges nå i hele 75 land, og omsetning har mangedoblet seg de siste årene. De har siden opprinnelsen jobbet hardt for å gjøre sminke til en morsom opplevelse, og gir produktene navn med den kjærligheten de fortjener! Vi elsker det bestselgende solpudderet «Bahama Mama»!


Høy kvalitet og god pris har også gjort de iøynefallende produktene til en favoritt blant parfymerier, salonger, spa og frisører. theBalm-serien er fri for parfyme, sulfater og parabener og inneholder pleiende ingredienser. Mye på farten? theBalm-produktene egner seg på flere områder; «multi-use»-teknikken er perfekt for deg som har dagene og hendene fulle. «Mary-Lou Manizer» er den ultimate favoritten, her får du highlighter, øyeskygge, shimmer og en all-over-finish som reflekterer lyset slik at huden ser plettfri og ung ut.


Ingen av produktene fra theBalm er testet på dyr. Coverbrands.no er, gjennom Beauty Supply, den eneste norske distributøren av theBalm i Norge.

TheBalm

Side:
  1. 1
  2. 2
per side
Side:
  1. 1
  2. 2
per side