Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

The Organic Pharmacy

Historien om The Organic Pharmacy startet på 80-tallet da Margo Marrone jobbet som lørdagshjelp på det lokale apoteket sitt i London. Hun utdannet seg snart til farmasøyt med spesialisering innen ernæring og naturlig og alternativ medisin, men det var da hun oppdaget homeopati at livet hennes virkelig endret seg. Her ble hun introdusert for økologi, og fra den dag av har fokuset hennes vært på å skape produkter som er rene og trygge, helt uten farlige kjemikalier. The Organic Pharmacy gikk dermed fra å være løse tanker om helse og hva som er bra for kroppen, til å bli et verdensomspennende merke. 

Prinsippene er enkle; Bruk de beste økologisk sertifiserte ingrediensene, gi ærlig ekspertråd, produsér produkter som gir effektiv virkning og gi alltid service av ypperste kvalitet. Ekstrakter fra nyperoseolje, aloe, karitésmør og ringblomst er nøkkelingredienser.
I 2002 åpnet den første butikken i London, full av produkter som er produsert på The Organic Pharmacys egen fabrikk i Storbritannia. Her blir produktene produsert i små mengder og nøye oversett av eksperter for å kvalitetssikre de så godt som mulig. 
 
 

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.