Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 1-3 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT

LEVERING 1-3 VIRKEDAGER

Travalo

Travalo parfymebeholder gjør det enklere å dufte godt til enhver tid. Si farvel til knuste parfymeflasker og kofferter som stinker av din dyre parfyme! Travalo lar deg fylle beholderen med 5 ml. av din favorittparfyme – perfekt å ha med på reise. Beholderen er laget av solid materiale slik at du slipper å uroe deg for knuste flasker. 

Travalo er noe enhver kvinne og mann bør eie. Vi vet i alle fall at den har revolusjonert våre ferier. Parfymebeholderen er også genial å ha med i vesken på jobb eller fest slik at du til enhver tid kan freshe deg opp og lukte godt dagen – og kanskje natten lang! Parfymebeskytteren er også en super julegave, morsgave eller farsgave!

 Gjør som superbloggerenog kjøp din Travalobeholder nå!

Travalo

per side
 • Gavesett med to reiseflakonger til parfyme og etui fra Travalo Classic Two Pack | Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray 2 x 5ml
  Gavesett med to reiseflakonger til parfyme og etui fra Travalo Classic Two Pack | Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray 2 x 5ml

  TRAVALO

  Travalo Classic Two Pack | Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray

  Travalo Classic Two Pack | Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Bestselgeren Travalo reiseparfyme kommer nå i gavesett med to flakonger og et smart etui å ha de i. Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray er en smart, liten sak. Har du noen gang skulle dratt på tur og ikke ville ta med den store, dyre parfymen som i tillegg kan knuses? Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray er en liten parfymeflakong i plast som du kan fylle på med akkurat den parfymen du vil! På den måten har du alltid med deg favorittduften din, enten du skal på sydenferie, jorden-rundt-tur, hyttetur eller bare på jobb. Det er også et tips å ha en med i festvesken; Du vet jo aldri når du møter den rette!

  kr 249,00
  Les mer
 • Rosa reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Hot Pink 5ml
  Rosa reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Hot Pink 5ml

  TRAVALO

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Hot Pink

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Hot Pink er en smart, liten sak. Har du noen gang skulle dratt på tur og ikke ville ta med den store, dyre parfymen som i tillegg kan knuses? Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray er en liten parfymeflakong i plast som du kan fylle på med akkurat den parfymen du vil! På den måten har du alltid med deg favorittduften din, enten du skal på sydenferie, jorden-rundt-tur, hyttetur eller bare på jobb. Det er også et tips å ha en med i festvesken; Du vet jo aldri når du møter den rette!

  kr 149,00
  Les mer
 • Lilla reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Purple 5ml
  Lilla reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Purple 5ml

  TRAVALO

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Purple

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Purple er en smart, liten sak. Har du noen gang skulle dratt på tur og ikke ville ta med den store, dyre parfymen som i tillegg kan knuses? Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray er en liten parfymeflakong i plast som du kan fylle på med akkurat den parfymen du vil! På den måten har du alltid med deg favorittduften din, enten du skal på sydenferie, jorden-rundt-tur, hyttetur eller bare på jobb. Det er også et tips å ha en med i festvesken; Du vet jo aldri når du møter den rette!

  kr 149,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Rød reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Red 5ml
  Rød reiseflakong til parfyme fra Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Red 5ml

  TRAVALO

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Red

  Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray - Red er en smart, liten sak. Har du noen gang skulle dratt på tur og ikke ville ta med den store, dyre parfymen som i tillegg kan knuses? Travalo Ice Atomiser Easy Fill Perfume Spray er en liten parfymeflakong i plast som du kan fylle på med akkurat den parfymen du vil! På den måten har du alltid med deg favorittduften din, enten du skal på sydenferie, jorden-rundt-tur, hyttetur eller bare på jobb. Det er også et tips å ha en med i festvesken; Du vet jo aldri når du møter den rette!

  kr 149,00
  Les mer
per side