Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Warpaint 7 - W7

WARPAINT 7/ W7 er et sminkemerke fra London med mål om å gi alle tilgang til sminke av høy kvalitet til en rimelig pris. Det rike utvalget gir deg muligheten til å svare på spørsmålet W7 stiller: «Hvem vil du være i dag?». Smink deg flawless med makeup fra WARPAINT 7/ W7 og skaff deg looken som gir selvtillit!    

 

In the Buff Eye Color Palette, en all-time-favourite øyenskyggepalette. 12 ulike nyanser gir deg muligheten til å kombinere fargene du elsker. Hva med en smokey eye-effekt i brune og svarte toner? Du kan også duse ned med én eller to øyenskygger for en mer naturlig sminkelook. Noen av fargene er drysset med shimmer som gir en tiltrekkende effekt. W7s palett er godt pigmentert og varer lenge. Øyenskyggene leveres med sminkekoster for best resultat. Fukte sminkekosten litt før påføring for en unik og sterkere look, eller bruk et mykere strøk for et mildere uttrykk.

 Coverbrands.no har et bredt utvalg WARPAINT 7/ W7 til både øyet og øyenbryn. Dette er merket du kjøper når du vil ha mye sminke for pengene!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.