Ønskeliste
926 07 600
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

926 07 600 Kundeservice
TIL KASSEN
(0 vare, 0)  
(0) Opprett konto
Ønskeliste
926 07 600

 Gratis frakt - Levering 2-4 virkedager

GRATIS FRAKT OG RETUR - INGEN TOLL - 365 DAGERS ANGRERETT 

LEVERING 2 - 4 VIRKEDAGER

Palmesus x Coverbrands

 

Palmesus x Coverbrands

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per side
 • BB Cream - 30ml - INIKA Organics
  BB Cream - 30ml - INIKA Organics

  INIKA

  BB Cream - 30ml

  BB Cream - 30ml fra INIKA Organics har en 3-i-1 formel som kombinerer; base, fuktighetskrem og foundation – alt i ett produkt. Produktet har en mykere og mer kremet konsistens enn en flytende foundation. Inneholder Kaktusfiken, granateple, avocado og jojobaolje som hydrer og tilfører huden fuktighet samtidig som den dekker over og jevner ut.

  kr 459,00
 • Soléil Sun Protection Cream Spf 50+ - 50ml - Matis
  Soléil Sun Protection Cream Spf 50+ - 50ml - Matis

  MATIS

  Soléil Sun Protection Cream Spf 50+ - 50ml

  Soléil Sun Protection Cream Spf 50+ - 50ml fra Matis fra Matis er en solkrem som også gir daglig hudpleie. Den virker på tremåter for å motvirkede skadelige virkningene fra solen. Den gir dobbelt beskyttelse mot solen med UVA- og UVB-filter. Kremen inneholder nyskapende ingredienser, som antileukine-6og smartvector UV, som motvirker aldringstegn og tilføres gjennom mikrokapsler.

  kr 379,00
  Les mer
 • Soléil Sun Protection Milk body SPF20 - 150ml fra Matis
  Soléil Sun Protection Milk body SPF20 - 150ml fra Matis

  MATIS

  Soléil Sun Protection Milk Body SPF20 - 150ml

  Soléil Sun Protection Milk Body SPF20 - 150ml fra Matis har en lett og silkemyk konsistens. Produktet har dobbelt virkning med UVA- og UVB-filter. Formelen beskytter mot solbrenthet og tidlige aldringstegn. Sun Protection Body Milk bidrar også til å skape en jevn og dyp brunfarge. Resultatet blir at huden beskyttes med UVA- og UVB-filter samtidig som hudstrukturen opprettholdes og brunfargen blir jevnere.

  kr 459,00
  Les mer
 • Soléil Sun Protection Milk Body SPF30 - 150ml - Matis
  Soléil Sun Protection Milk Body SPF30 - 150ml - Matis

  MATIS

  Soléil Sun Protection Milk Body SPF30 - 150ml

  Soléil Sun Protection Milk Body SPF30 - 150ml fra Matis har en lett og silkemyk konsistens. Produktet har dobbelt virkning med UVA- og UVB-filter. Formelen beskytter mot solbrenthet og tidlige aldringstegn. Sun Protection Body Milk bidrar også til å skape en jevn og dyp brunfarge. Resultatet blir at huden beskyttes med UVA- og UVB-filter samtidig som hudstrukturen opprettholdes og brunfargen blir jevnere.

  kr 449,00
  Les mer
 • Beauty Elixir Kit - Caudalie
  Beauty Elixir Kit - Caudalie

  CAUDALIE

  Beauty Elixir Kit

  Beauty Elixir Kit fra Caudalie inneholder den nydelige ansiktsmisten i to størrelser! Beauty Elixir er en plantebasert ansikts-mist som glatter ut fine linjer, strammer inn porer og gir huden en umiddelbar glød. Består av 100% naturlige ingredienser, og kan også benyttes som setting-spray.

  kr 509,00
  Les mer
 • Self Tan Drops + Skin Food Light 75ml
  -20%
  Self Tan Drops + Skin Food Light 75ml

  GLÖD SOPHIE ELISE

  Self Tan Drops + Skin Food Light 75ml

  Self Tan Drops + Skin Food Light 75ml er den perfekte kombo for glød og fuktighet! Selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge uten at huden blir eksponert for sol! Skin Food er en kultdeklarert naturlig multikrem og Weledas bestselgende produkt.

  kr 448,00

  kr 358,40

  Les mer
 • Self Tan Drops Dark + Skin Food Light 75ml
  -20%
  Self Tan Drops Dark + Skin Food Light 75ml

  GLÖD SOPHIE ELISE

  Self Tan Drops Dark + Skin Food Light 75ml

  Self Tan Drops Dark + Skin Food Light 75ml er den perfekte kombo for glød og fuktighet! Selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge uten at huden blir eksponert for sol! Skin Food er en kultdeklarert naturlig multikrem og Weledas bestselgende produkt.

  kr 448,00

  kr 358,40

  Les mer
 • Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil - 50ml - NUXE
  -27%
  Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil - 50ml - NUXE

  NUXE

  Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil - 50ml

  Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil - 50ml fra NUXE er en nærende, reparerende og beskyttende olje for fløyelsmyk hud og glansfullt hår. Passer alle aldre samt alle hud- og hårtyper. Oljen gjør huden fløyelsmyk uten å føles fet, unik tørroljekonsistens. Gjør håret mykt og glansfullt samt pleier og reparerer. Har god effekt på alle typer strekkmerker (armer, ben, lår, utringning).

  kr 219,00

  kr 159,00

  Les mer
 • Chunky Chain Necklace 16 - Orelia
  -25%
  Chunky Chain Necklace 16 - Orelia

  ORELIA

  Chunky Chain Necklace 16

  Chunky Chain Necklace 16 fra Orelia er en av sesongens mest trend-riktige nyheter. Bruk det enten alene, eller gjør som layering trenden og miks det sammen med andre Orelia smykker.

  kr 449,00

  kr 336,75

  Les mer
 • Australian Gold Spray Gel with Bronzer SPF30 - 100ml
  Australian Gold Spray Gel with Bronzer SPF30 - 100ml

  AUSTRALIAN GOLD

  Spray Gel with Bronzer SPF30 - 100ml

  Spray Gel with Bronzer SPF30 - 100ml fra Australian Gold inneholder en formel som tørker raskt på huden. Naturlig bronzer som gir umiddelbar, gylden brun farge. Produktet vil ikke sette flekker på klær eller håndklær. Inneholder vitamin E som beskytter huden mot skadelige effekter av frie radikaler. Naturlig solsikke, tea tree og olivenoljer som fukter huden.

  kr 159,00
  Les mer
 • SBF Velvet Touch Cream SPF30 - Lancaster
  -33%
  SBF Velvet Touch Cream SPF30 - Lancaster

  LANCASTER

  SBF Velvet Touch Cream SPF30

  SBF Velvet Touch Cream SPF30 fra Lancaster gir ransiktet ditt solbeskyttelse av høyeste kvalitet! Gir bred beskyttelse, samtidig som den bidrar til at huden utvikler en jevn og fin brunfarge. Den unike formulasjonen kombinerer Lancasters eksklusive Full Light Technology, som beskytter mot 100% av solens stråler - UVA, UVB, synlig og infrarødt lys.

  kr 369,00

  kr 249,00

  Les mer
 • Hydrating BL Velvet Milk SPF30 - Lancaster
  Hydrating BL Velvet Milk SPF30 - Lancaster

  LANCASTER

  Hydrating BL Velvet Milk SPF30

  Hydrating BL Velvet Milk SPF30 fra Lancaster er en høy ansikts- og kroppsbeskyttelse til lys hud eller høy solintensitet. Huden blir myk og behagelig samtidig som den fåren langvarig og strålende gyllenbrun farge. Lett krem. SPF 30.

  kr 359,00
  Les mer
 • BB Cream SPF 50 - Lancaster
  BB Cream SPF 50 - Lancaster

  LANCASTER

  BB Cream SPF 50

  BB Cream SPF 50 fra Lancaster kombinerer veldig høy beskyttelse og vårt Sensiboost Complex for å gi ekstra beskyttelse for din solfølsomme hud, samtidig som du får en gylden og langvarig farge. Utover UVB- og UVA-filter gir Lancaster’s Full Light Technology beskyttelse mot synlig lys og infrarøde stråler, som også er ansvarlige for solforkylte hudreaksjoner. En nyanse som passer alle med lett dekkevne.

  kr 279,00
  Les mer
 • Perfect Highlightning Primer SPF30 - Lancaster
  Perfect Highlightning Primer SPF30 - Lancaster

  LANCASTER

  Perfect Highlighting Primer SPF30

  Perfect Highlighting Primer SPF30 fra Lancaster gir deg solbeskyttelse med hunpleiende egenskaper. Dette produktet gir deg høy beskyttelse med Lancasters eksklusive Full Light Technology og den vil forbygge mot rynker og pigmentflekker i huden. Primeren har en nydelig lett konsistens som gir en silkemyk base, perfekt før applisering av makeup. Den vil fukte, pleie, og jevne ut sammen med en nydelig glødende finish.

  kr 389,00
  Les mer
 • So Peachy - Martine Lunde - DuffLashes
  So Peachy - Martine Lunde - DuffLashes

  DUFFBEAUTY

  So Peachy - Martine Lunde

  So Peachy - Martine Lunde fra DUFFBeauty er en vakker, rundet vippe som gir et dukkeaktig utseende med diskré drama. Disse er perfekte for en naturlig look eller til daglig bruk.

  kr 279,00
  Les mer
 • Golden Hour - Martine Lunde - DuffLashes
  Golden Hour - Martine Lunde - DuffLashes

  DUFFBEAUTY

  Golden Hour - Martine Lunde

  Golden Hour - Martine Lunde fra DUFFBeauty er inspirert av paradisfargene og solnedgangene, og dette gjør vippene til det perfekte valget for en mer pyntet look! En vakker middels stor glam-vippe med ekstra lengde og volum mot den ytre kanten, for å skape den perfekte cat-eye-looken uten å tynge.

  kr 279,00
  Les mer
 • Martine Lunde The Collection - DuffLashes
  Martine Lunde The Collection - DuffLashes

  DUFFBEAUTY

  Martine Lunde The Collection

  Martine Lunde The Collection fra DUFFBeauty inneholder Martine Lundes to vipper, «Peachy» og «Golden Hour», og et svart vippelim. Jeg er kjempegira på å vise dere mine tanker om de perfekte falske vippene og de ulike stilene disse har. Jeg ønsker også å ta dere med på reisen min til å bli den personen og influenceren jeg er i dag. Jeg måtte jo så klart tilføre en paradisfølelse til kolleksjonen min. «Peachy» er den perfekte vippen for en naturlig look, diskré sminke eller dagsminke. «Golden Hour» er inspirert av paradisfargene og solnedgangen, og dette gjør vippene til det perfekte valget for en mer pyntet look.

  kr 569,00
  Les mer
 • Soléil Sun Protection Cream SPF30 - 50ml - Matis
  Soléil Sun Protection Cream SPF30 - 50ml - Matis

  MATIS

  Soléil Sun Protection Cream SPF30 - 50ml

  Soléil Sun Protection Cream SPF30 - 50ml fra Matis er en solkrem som også gir daglig hudpleie. Den virker på tremåter for å motvirkede skadelige virkningene fra solen. Den gir dobbelt beskyttelse mot solen med UVA- og UVB-filter. Kremen inneholder nyskapende ingredienser, som antileukine-6og smartvector UV, som motvirker aldringstegn og tilføres gjennom mikrokapsler.

  kr 379,00
  Les mer
 • Pro Palette - Soleil - LORAC
  Pro Palette - Soleil - LORAC

  LORAC

  Pro Palette - Soleil

  Pro Palette - Soleil fra LORAC er en øyenskygge-palett med matte og skimrende nyanser. Høypigmenterte med fløyelsmyk finish og kan brukes både våte og tørre. Inspirert av jorden og himmelen i Los Angeles, en absolutt bestselger. Beriket med beroligende planter som agurk og ringblomst. 

  kr 529,00
  Les mer
 • MONET - Holographic
  MONET - Holographic

  MONET

  MONET - Holographic

  PASSER TIL ALLE TELEFONER. Hver Monet har et tynt grep som blir flatt når du har telefonen i lomma. Bruk av grepet er morsomt og uanstrengt, og det reduserer sjansen for å miste telefonen. Grepet åpnes for å passe til flere håndstørrelser når du tekster eller tar selfies. Grepet fungerer også som en støtte som holder telefonen oppe slik at du kan se på filmer eller bruke FaceTime uten å holde telefonen. Selvfølgelig kan Monet holde på penger, kredittkort og leg. Du slipper å miste telefonen, ikke mer belastning på fingrene.

  kr 299,00
  Les mer
 • MONET - Black Struts
  MONET - Black Struts

  MONET

  MONET - Black Struts

  PASSER TIL ALLE TELEFONER. Hver Monet har et tynt grep som blir flatt når du har telefonen i lomma. Bruk av grepet er morsomt og uanstrengt, og det reduserer sjansen for å miste telefonen. Grepet åpnes for å passe til flere håndstørrelser når du tekster eller tar selfies. Grepet fungerer også som en støtte som holder telefonen oppe slik at du kan se på filmer eller bruke FaceTime uten å holde telefonen. Selvfølgelig kan Monet holde på penger, kredittkort og leg. Du slipper å miste telefonen, ikke mer belastning på fingrene.

  kr 299,00

  Utsolgt

  Les mer
 • MONET - Metallic Gold
  MONET - Metallic Gold

  MONET

  MONET - Metallic Gold

  PASSER TIL ALLE TELEFONER. Hver Monet har et tynt grep som blir flatt når du har telefonen i lomma. Bruk av grepet er morsomt og uanstrengt, og det reduserer sjansen for å miste telefonen. Grepet åpnes for å passe til flere håndstørrelser når du tekster eller tar selfies. Grepet fungerer også som en støtte som holder telefonen oppe slik at du kan se på filmer eller bruke FaceTime uten å holde telefonen. Selvfølgelig kan Monet holde på penger, kredittkort og leg. Du slipper å miste telefonen, ikke mer belastning på fingrene.

  kr 299,00
  Les mer
 • MONET - Bronze Struts
  MONET - Bronze Struts

  MONET

  MONET - Bronze Struts

  PASSER TIL ALLE TELEFONER. Hver Monet har et tynt grep som blir flatt når du har telefonen i lomma. Bruk av grepet er morsomt og uanstrengt, og det reduserer sjansen for å miste telefonen. Grepet åpnes for å passe til flere håndstørrelser når du tekster eller tar selfies. Grepet fungerer også som en støtte som holder telefonen oppe slik at du kan se på filmer eller bruke FaceTime uten å holde telefonen. Selvfølgelig kan Monet holde på penger, kredittkort og leg. Du slipper å miste telefonen, ikke mer belastning på fingrene.

  kr 299,00

  Utsolgt

  Les mer
 • Love Pouch Embryolisse set
  Love Pouch Embryolisse set

  EMBRYOLISSE LABORATOIRES

  Love Pouch Embryolisse set

  Love Pouch fra Embryolisse inneholder 2stk Embryolisse Lait-Crème Concentré og Embryolisse Protecting & Nourishing Care Lip Stick! Lait-Créme Concentré En 24-timers mirakelkrem! Primer, fuktighetskrem og sminkefjerner i ett produkt. Embryolisse Protecting & Nourishing Care Lip Stick er en leppepomade som nærer og beskytter tørre lepper.

  kr 519,00
  Les mer
 • Transform Lemonade Smoothing Scrub - 90ml - Ole Henriksen
  -7%
  Transform Lemonade Smoothing Scrub - 90ml - Ole Henriksen

  OLE HENRIKSEN

  Transform Lemonade Smoothing Scrub - 90ml

  Trenger huden din en skikkelig vitaminboost? Vi introduserer Transform Lemonade Smoothing Scrub fra Ole Henriksen. Inspirert av sitronenes forfriskende egenskaper, er Lemonade Smoothing Scrub beriket med AHA-syrer, sitronskall og eksfolierende sukker som polerer hudens tekstur og etterlater den avslappet, frisk og fuktighetsrik. Ultrafine sukker eksfolianter oppløses og smelter inn i huden slik at døde hudceller fjernes og ny og forbedret hud får gløde! Skrubben renser porene i dybden og fjerner smuss og olje fra hudens overflate.

  kr 429,00

  kr 399,00

  Les mer
 • Shea Revive & Hydrate Shampoo - 385ml - Maui
  -20%
  Shea Revive & Hydrate Shampoo - 385ml - Maui

  MAUI

  Shea Revive & Hydrate Shampoo - 385ml

  Shea Revive & Hydrate Shampoo - 385ml fra Maui er perfekt for tørt og skadet hår. Produktet er basert på en unik blanding av aloe vera juice og tilsatt ulike ingredienser for ulike behov. Rvevive & Hydrate inneholder kremet shea smør, sammen med rike kokos- og macadamia oljer, bidrar til å gjennomfukte, nære og mykne hårstråene.

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
 • Shea Revive & Hydrate Conditioner - 385ml - Maui
  -20%
  Shea Revive & Hydrate Conditioner - 385ml - Maui

  MAUI

  Shea Revive & Hydrate Conditioner - 385ml

  Shea Revive & Hydrate Conditioner - 385ml fra Maui er perfekt for tørt og skadet hår. Produktet er basert på en unik blanding av aloe vera juice og tilsatt ulike ingredienser for ulike behov. Rvevive & Hydrate inneholder kremet shea smør, sammen med rike kokos- og macadamia oljer, bidrar til å gjennomfukte, nære og mykne hårstråene.

  kr 159,00

  kr 127,20

  Les mer
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
per side